Producten

Dr Grandel: Cosmetica

Dr. Grandel gebruikt bij de formulering van zijn exclusieve preparaten voor gezichts- en lichaamsverzorging bij voorkeur uitgelezen grond- en werkstoffen uit de natuur. De gehele lijn van cosmetica wordt volgens vrijwel even strenge voorschriften geproduceerd als medicijnen. Door nauwgezette toepassing van hygiëne- en controlevoorschriften kan het gebruik van conserveringsmiddelen tot een minimum worden beperkt. Dr. Grandel cosmetica wordt niet door middel van dierproeven, maar op vrijwillige testpersonen onder consequente samenwerking met toonaangevende dermatologen huidklinisch getest. Men heeft inmiddels voor alle huidtypes een complete huidserie ontwikkeld.

Arabesque : Make-up Collection

Met het bekroonde merk Arabesque hebt u gekozen voor de meest geliefde cosmeticacollectie van make-up professionals. Niet voor niets is Arabesque al tweemaal als meest geliefde make-up collectie gekozen tot winnaar van de Beauty Award.

Arabesque is een ongecompliceerd product, het is navulbaar wat het uniek maakt, bovendien is het milieuvriendelijk.De verpakkingen zijn chique en tijdloos. Het assortiment wordt door de actuele modetrends voortdurend geactualiseerd. Dat betekent voor u, dat u uw lievelingskleuren kunt samenstellen, zowel de oogschaduw als voor de poeders of de rouge. Wanneer de kleuren verbruikt zijn, kunt u ze probleemloos vervangen - ecologisch zinvol en geldbesparend.

Arabesque, de harmonie van kleuren.

Arabesque biedt u een zeer actueel assortiment met vier harmonieus op elkaar afgestemde kleurenprogramma’s. Alle kleuren uit één programma gaan harmonieuze en charmante combinaties met elkaar aan. Het kleurenprogramma concept van Arabesque biedt u de vrijheid om met veel nuances en altijd stijlzeker nieuwe looks uit te proberen.

De lente- en herfstkleuren: 

De lente- en herfstpaletten hebben een warme basis. De voorjaarskleuren zijn daarbij eerder delicaat, fris en oplichtend. Het typische karakter van de herfst worden het beste door grondige, warme nuances vastgelegd.

De zomer- en winterkleuren:

Zomer en winter worden door koele kleurpaletten gekenmerkt. De zomer wordt weerspiegeld in enigszins wazige kleuren. Duidelijke, intensieve kleuren en ijzige pasteltinten creeën een winterse schoonheid.

^Top